Felhívás


Baba mozi


3D-4D Magzati Ultrahangvizsgálat

Ideiglenesen szünetel!A vizsgálat a családi kapcsolat erősítését, az újszülött érkezéséhez való felkészülést szolgálja, nem szűrővizsgálat. A kötelező szülészeti szűrővizsgálatokat nem helyettesíti. 3D és 4D ultrahangvizsgálatnak jelenleg semmilyen magzati károsító hatása nem ismert a 12. terhességi héttől.
A Kórházunk célja, hogy az ilyen irányú igényeket Jászberényben és a Jászságban lakók számára könnyen elérhetővé tegye.


A vizsgálatokra a következő telefonszámon lehet bejelentkezni:


A vizsgálat helye: Jászberényi Szent Erzsébet Kórház, Szülészeti Osztály, Ultrahang vizsgáló helyisége (Sebészeti Tömb, Első emelet a lifttől balra.)
A vizsgálat ideje: 14:30-tól a megadott időpont szerint.
Vizsgálati díj: 15.000 Ft, mely tartalmazza a leletetet és 2 db fényképet.


Javasolt vizsgálati időszakok:
- 12-16. hét: Teljes test, mozgás, valamint nem meghatározás 70%-os eséllyel.
- 18-23. hét: Magzati arc, mimika, mozgások, magzati anatómia részletes vizsgálata. Magzati nem meghatározás 90 %-os eséllyel.
- 26-34. hét: Magzati arc, mimika, mozgások, részletes magzati anatómiai vizsgálat, nem meghatározás 95-98%-os eséllyel.
A vizsgálatért - az esetleges fel nem ismert fejlődési rendellenességekért - semminemű felelősséget nem vállal a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház! A felismert fejlődési rendellenességekről a kismamát tájékoztatjuk, valamint a további szükséges lépéseket, terápiás javaslatokat megtesszük.

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]

Szent Erzsébet Kórház Gyógyszertára

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Péntek 07:00 - 15:00
Hétvégén Zárva

Kártyaelfogadó hely:

Intézményünk részt vesz az Európai Bizottság által támogatott GOVEIN2019 (2019-EU-IA-0046) megnevezésű projektben, mely lehetővé teszi az európai szabványnak megfelelő, határon átnyúló elektronikus számlák fogadását és feldolgozását, az európai e-számlázási irányelvnek (2014/55/EU) megfelelően. A projekt az EDICOM koordinálásával, magyar, illetve portugál kórházak részvételével valósul meg.

Hasznos linkek   |  Térkép   |  Impresszum
© 2007 - 2022 Jászberényi Szent Erzsébet Kórház    Minden jog fenntartva. A weboldalakon található szövegek, képek, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll.    Fel ↑