Felhívás


Szülészet

SzülészetMinden Kedves Érdeklődő Olvasónak!


Tisztelettel és örömmel üdvözlöm Önöket a Szent Erzsébet Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának internetes honlapján. Rövid bemutatkozásunk segítségével bepillantást nyerhetnek munkásságunkba. Reméljük, hogy hasznos információkhoz jutva szívesen keresik fel újra oldalainkat. Amennyiben pedig nőgyógyászati problémáik adódnának, vagy "áldott állapotba" kerülnek, kitüntetik bizalmukkal osztályunkat és hozzánk fordulnak. Készséggel állunk rendelkezésükre, hogy mindenben segítségükre lehessünk.

Dr. Dallos László
mb. osztályvezető főorvosÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK


Cím: 5100 Jászberény, Szelei út 2.
Tel: (57) 500-208 (közvetlen hívószám)
E-mail: E-mail cím

A női betegségek gyógyításában és megelőzésében, a várandósok gondviselésében és a szülés körüli segítségnyújtásban mi, a szülészet-nőgyógyászat dolgozói igyekszünk elnyerni az Önök bizalmát.

A szülészet-nőgyógyászati osztály 44 évig működött a sokak által ismert régi, különálló, kétszintes épületben, korszerűtlen körülmények között.

Mindannyiunk álma vált valóra, amikor kórházunk modern sebészeti pavilonjának első emeletére költöztünk át. A régi gastroenterológia helyén korszerűen felszerelt gyermekágyas osztály, modern szülőszobák és újszülött részleg kapott helyet. A szülészeti-nőgyógyászati osztály már valóban megfelel a kor követelményeinek, és igazi örömére válhat a nálunk megforduló kismamáknak, betegeknek és az itt dolgozóknak egyaránt.

Szakmai tevékenységünk céljai régóta változatlanok: gyógyító és megelőző munkánk a lehető legmagasabb színvonalú legyen. Ezt tudásunk folyamatos növelésével, technikai felszereltségünk maximális kihasználásával igyekszünk biztosítani.
Nyitottak vagyunk az új és a természetes módszerekre egyaránt.


Törődésünk középpontjában a beteg EMBER, a szülőszobán pedig a vajúdó és magzata - nem megfeledkezve az édesapáról sem -, azaz a CSALÁD áll.

A szokványos terhesgondozás mellett térítésmentes felkészülési lehetőséget kínálunk a szülésre. Évek óta egy egész team dolgozik azon, hogy a várandós kismamák és párjaik a terhességgel, szüléssel, a csecsemő ellátásával, szoptatásával kapcsolatos ismereteiket megszerezhessék és azt az osztályt, ahol majd szülni kívánnak, megismerhessék.

Az osztályon dolgozók egyik alapelve, hogy a szülések a lehető legtermészetesebb módon történjenek - ezért semmiféle fölösleges beavatkozást nem végzünk. Természetesen felkészültek vagyunk arra, hogy ha szükséges, akkor késedelem nélkül és a lehető legszakszerűbben nyújthassunk segítséget.

A várandósok és szülőnők megválaszthatják orvosaikat és szülésznőiket, arra vigyázva, hogy akik ezt nem igénylik, azok is megfelelő emberi és szakmai ellátásban részesüljenek.

Igyekeztünk a kórházon belül az otthonias körülményeket biztosítani.
Az együttszülés és a gyengéd születés hívei vagyunk.
A szülés után az anya választhat a hagyományos és a "babás" gyermekágyi elhelyezés között.

Betegeinket a lehető legrövidebb időn belül (a gyermekágyasokat például szövődménymentesség és egészséges újszülött esetében már a 3. napon!), mégis a gyógyulásnak egy biztonságos állapotában bocsátjuk otthonukba.

Munkatársaink odaadásának köszönhetően a betegek kevés kivétellel elégedetten távoznak osztályunkról.

Az országban elsőként vezettük be osztályunkon a homeopátiás gyógyszerek adását a vajúdók részére. Több mint 10 éves tapasztalatunk szerint jól kiegészítik az orvosi teendőket a szülőszobán és a nőgyógyászaton is: képesek csökkenteni a szülés és a műtétek körüli szövődményeket, lerövidítik a vajúdás idejét, oldják a szorongást. Mindenki számára rendelkezésre áll az osztályunkon.

A SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZATI OSZTÁLY BEMUTATÁSAOsztályunk 35 ágyszámmal működik.

Jelenleg a nőgyógyászati részen 2-5 ágyas kórtermekben folyik a betegellátás. A gyermekágyas részlegen 1-3 ágyas kórteremben történik az édesanyák elhelyezése.

A képen látható nővérpultnál információt kaphatnak arról, hogy hol történik a betegfelvétel, a járóbetegek vizsgálata, UH vizsgálat, NST stb.

MűtéteinkA császármetszést is beleértve döntő százalékban a jobb gyógyhajlamú és kozmetikai szempontból is esztétikusabb, ugynevezett "bikini-metszésből", a legmodernebb és legkiméletesebb műtéti technikával történnek.

A császármetszés aránya az országos átlag alatt van, 30%-35% között mozog.

Arra törekszünk, hogy betegeink a műtétet követően a lehető legrövidebb időt töltsék az osztályon, mégis a gyógyulásnak egy biztonságos állapotában bocsáthassuk otthonukba őket.


Ezt a célt szolgálja az is, hogy azokat a műtéteket, amelyeket laparoszkópos (has-tükrözéses) műtéti módszerrel meg lehet oldani, így végezzük el. Elmondhatjuk, hogy mára már nagy gyakorlatra tettünk szert az ilyen tipusú műtétek terén, és akit ilyen módon operálunk, sokkal kisebb fájdalom árán, fele-harmada időt tölt nálunk és teljes gyógyulása is hasonló arányban rövidül le.
Szerencsére a mindenütt előforduló műtét utáni szövődmények igen alacsony számban fordulnak elő. Az orvosok, műtősnők, szülésznők, ápolónők odaadó munkájának köszönhetően a betegek kevés kivétellel elégedetten távoznak osztályunkról, a komfort ugrásszerű javulásával pedig még inkább ezt várjuk. A szolgáltatásainkat igénybe vevő területen kívüli betegek nagy száma is ezt látszik alátámasztani.

VárólistaRégóta ismert, hogy a műtétek esetében korlátozó rendelkezések léptek érvénybe, amelyek számunkra is meglassították a tervezhető nőgyógyászati műtétek elvégzését. A műtétre várók a kórház internetes honlapján figyelemmel követhetik előjegyzésüket. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy ez a várakozási idő ne haladja meg lehetőség szerint a még elviselhető két hónapot.

Természetesen a sürgős műtéteket (ilyen például a súlyos vérszegénységet okozó vérzészavar, a gyorsan növekvő jóindulatú daganat, illetve az időben felfedezett méhtest- és petefészek daganat, vagy rákmegelőző állapot) a legszükségesebb vizsgálatokat és előkészítést követően a legrövidebb időn belül elvégezzük!

SZAKAMBULANCIÁK


NőgyógyászatAz ambuláns vizsgálóban történik a felvételre váró betegek számítógépes adatfelvétele és nőgyógyászati vizsgálata. A felvételek előjegyzéssel (pédául műtétek, terhesség megszakítás esetén), vagy nem sürgős beutalóval reggel 08:00 és 09:00 között, sürgős esetben soron kívül történnek. Itt végezzük a más szakrendelők által kért konzíliáriusi vizsgálatokat a járóbetegek részére, ilyenkor a rákszűrés is megtörténik. Ez a helye a kontroll vizsgálatoknak műtéteket, kórházi bentfekvéseket követően, illetve sürgősségi fogamzásgátló felírásának a "bajba jutottak" számára.

Sürgősségi fogamzásgátlásA nem, vagy nem kellően védett szexuális aktus után a nem kívánt terhesség megelőzésére szolgáló módszer. Ha a fogamzásra esélyes napokon (a menzesz első napjától számított 11-17. nap között) védekezés nélküli hüvelyi közösülés, vagy megsérült óvszer esetén (vízzel feltöltve a szivárgó mikro-sérülés is kizárható!) hormonális sürgősségi fogamzásgátló bevételével megakadályozható a terhesség.

Fontos tudni, hogy a módszert, a szexuális aktust követően lehetőség szerint 12, de legkésőbb 72 órán belül kell alkalmazni. A sürgősségi fogamzásgátlás biztonsággal alkalmazható szinte minden nőnél. Egy hónapban csak egyszer alkalmazható és nem helyettesíti a rendszeres fogamzásgátlást

Ultrahang vizsgálatIde legtöbben beutalóval érkeznek a kijelölt rendelési időben (minden munkanap 12:30-tól 13:00-ig). Sürgős esetben (pl. terhességi vérzések, hasi fájdalom esetén) eltekintünk a szokásos rendelési időtől.

Az ultrahang vizsgálat egyszerű és fájdalmatlan vizsgáló eljárás, mégis nagyon sokat segít a diagnózis megállapításában. Magával a készülékkel egyrészt a hasfalon keresztül, másrészt a hüvelyen keresztül vizsgálhatók a belső női nemi szervek (a méh, a petevezetők és petefészkek).

Segítségével korai szakaszban (akár már 5-6 hetesen) megállapítható a terhesség, kizárható a rendellenes, például az elhalt, vagy méhen kívüli terhesség, idejekorán észlelhetők a durva magzati fejlődési rendellenességek és végül (mivel színes képet adó készülékről van szó) a szülés körüli időszakban elvégezhető a köldökzsinór vér-átáramlási vizsgálata, ami a magzati veszélyeztetettség egyik szűrési lehetősége.

A nőgyógyászati daganatok - legyen az jó, vagy rosszindulatú - szintén jó eséllyel diagnosztizálhatók ezzel a módszerrel.

Hasznos tudnivaló, hogy aki ilyen vizsgálatra készül, az (hacsak nem eleve hüvelyi vizsgálatra van előjegyezve) sok folyadékot igyon, hogy teli húgyhólyag mellett jól értékelhető legyen a lelet.

4D Ultrahang Ideiglenesen szünetel


A sikeres pályázat útján egy 4 dimenziós modern UH készülék is beszerzésére került.
Ezután nem szükséges már távoli rendelésekre elutazniuk a családoknak, ha térben és időben filmszerűen be akarnak tekinteni a méhen belül zajló életbe vagy azt emlékül rögzíteni akarják.

Keddi napokon 14:30-tól előjegyzés alapján van lehetőség bejelentkezni a vizsgálatra. Javasolt időpont a terhesség 22-28. hete. A vizsgálatról fotódokumentáció készül, ami 2 darab fénykép. Az elvégzett vizsgálatot kérésre elektronikus eszközre (csak pendrive) menteni tudjuk.

Bejelentkezés:

A vizsgálat díja 15.000,- Forint, mely a kórház alapítvány számlaszámára kerül.

Ezúton is köszönjük a hozzájárulásukat az alapítványunkhoz


NST vizsgálatA szülészeti osztály gyermekágyas részlegén található.


A terhesség gondozásáról szóló törvény előírásának megfelelően a terhesség 36. hetétől heti gyakorisággal (szakmailag indokolt esetben ennél gyakrabban is) elvégzendő egy NST vizsgálat, ami a "Non-Stressz Teszt" rövidítése, és ami a magzati szívhangnak a magzatmozgásra, illetve a méhtevékenységre adott reakcióit vizsgálja. A hasfalra erősített érzékelők jelzéseit számítógép regisztrálja, az elkészült "EKG-szerű" grafikont szakorvos értékeli. A látottakból kiszűrhetők az egyébként az anya számára nem érzékelhető kezdődő magzati veszélyállapotok, mint például a legenyhébb oxigénhiány, kezdődő fertőzés, vagy bizonyos szívfejlődési rendellenességek.

Ajánlatunk a kismamák részére: ha a magzat mozgását a megszokottnál tartósan lustábbnak érzi, kérjen soron kívüli NST vizsgálatot, hogy megnyugodhasson.

Bejelentkezés telefonon (06/57 500-206) is lehetséges

DOWN szűrés


A Down szűrés: Kombinált teszt nem része a terhesgondozási protokollnak, viszont a terhes kérésére osztályunkon lehetőség van annak elvégeztetésére. Az államilag finanszírozott 12. hetes terhességi ultrahang vizsgálat leletével (melyet az osztályon 12:30 és 14:30 között végzünk, előzetes bejelentkezés alapján) a kismama kérésére a vérvételi vizsgálatot a Czeizel Intézet végzi. ( A vizsgálat ára 12000 Ft, melynek befizetése csekken történik) A leletet, az eredményt, a kismama telefonszámára küldött sms értesítéssel tudja megkapni.

A területen kívüli betegeket is szívesen látjuk, de a törvény értelmében kizárólag hozzánk irányított beutalóval ellátva.

Elvégezzük a szokásos rákszűrést (a méhszáj cytológiai és nagyítós vizsgálata - jogszabály alapján 3 évente), az emlők manuális vizsgálatát, szükség esetén kórokozó kimutatását a hüvelyből, vagy a méhszájból.

A fogamzásgátlók felírása és az ahhoz szükséges kivizsgálás is itt történik. Gyakran végezzünk a munkaalkalmassági vizsgálat nőgyógyászati részét is. A terhesség megállapításának, vagy megszakításának kérelmével is itt jelentkeznek pácienseink először.

A járóbeteg rendelésen is, UH készülék szolgálja a diagnózis megkönnyítését.

Speciális szakrendelések a járóbeteg szakrendelésen


Lehetőség van komplex meddőségi kivizsgálás elvégezésére.

Az itt megjelenő, terhességre váró házaspárok kivizsgálásának és kezelésének több lépcsőfoka áll rendelkezésre. Talán még mindig kevesen tudják, hogy mennyire fontos a férjek jelenléte és kivizsgálása is, hiszen az esetek kevesebb, mint felében nekik is számítaniuk kell kezelésre. Biztosítjuk az andrológiai hátteret és az inszemináció lehetőségét is.

Esetleges eredménytelenség esetén a kivizsgált párokat egy a lombik bébi programra kellőképpen felkészült intézetbe irányítjuk.

Nincs annál nagyobb öröm azonban, ha a türelmes, közös munka meghozza gyümölcsét - ebben is szivesen segítünk a hozzánk fordulóknak.

VÁRANDÓSGONDOZÁSA gondozás célja: a várandósok figyelemmel kisérése az első megjelenéstől a szülésig.
Az eredményes gondozás a háziorvosok, védőnők, szülészek és szülésznők összehangolt munkájából tevődik össze.

A területünkhöz tartozó várandósok alapgondozása a háziorvosok és védőnők feladata. A szakorvosi gondozást minden hétköznap végezzük a vidéki terhesek részére.

  1. Jászberényben az alapgondozást is mi végezzük a hét minden napján a nőgyógyászati járóbeteg szakrendelésen történik rendelési időben.

NST otthon: 2018. március 19-től az Osztályon lehetőség nyílik, otthoni NST vizsgálatok elvégzésére. A vizsgáló eszköz Fetaphon Home monitorral készül, a készülékről annak igényléséről kérem, érdeklődjön az osztályon, Dr. Dallos László mb. osztályvezető Főorvos Úrnál.

FELKÉSZÍTÉS A SZÜLÉSREA szokványos terhesgondozás mellett immár évek óta biztosítjuk az érdeklődő párok számára egy különleges felkészülés lehetőségét a szülésre. Ez a térítésmentes tanfolyamsorozat egy egész team munkájának eredménye: szülészorvos és szülésznő, gyermekorvos és csecsemő-ápoló nővér, védőnő és gyógytornász együttműködésével az előzetesen jelentkező várandós kismamák és párjaik a terhességgel, szüléssel, a csecsemő ellátásával, szoptatásával kapcsolatos ismereteiket élőben szerezhetik meg, vagy bővíthetik ki. Meglátogathatják az osztályt is és megismerkedhetnek azzal a hellyel, ahol a szülés történni fog, és ahol a gyermekágyi napokat fogják majd eltölteni, így számukra már nem lesz külön stressz megérkezni a soha nem látott szülőszobára az amúgy is "izgalmas" vajúdás során. Ma már modern video-technika segíti ezt a felvilágosító, szülésre felkészítő munkát.
A terhesség első felében érdemes jelentkezni a szülőszobán és a terhesgondozáson kapható űrlapon. A tanfolyamok időpontjáról is ugyanitt érdeklődhetnek.

Ha orvosi ellenjavallata nincs, a kismama tanfolyam nélkül is végezhet terhes tornát, szakember segítségével.

Szeretettel várjuk Önöket!

ALTERNATÍV SZÜLŐSZOBAA felkészítő tanfolyamok indulásával egyidőben - tehát 6 éve - részben a Jászság önzetlen vállalkozóinak és magánszemélyeinek segítségével, részben pályázatok elnyerésével, valamint nem kis részben saját dolgozóink igyekezetével sikerült létrehoznunk a megyében egyedülálló alternatív szülőszobánkat.

Ez olyan szülőszobai részleget jelent, amelyik mind kinézetében, mind légkörében igyekszik az "otthon" hangulatát idézni az ott vajúdó kismamák és családtagjaik számára ezzel oldva szorongásukat és megteremtve a tetszőlegesen kiválasztott hozzátartozóval való bensőséges együttlét lehetőségét a vajódás és szülés folyamán. A vajúdást elviselhetőbbé és természetesebbé teszi a saját zenei anyag lejátszhatósága, a kellemes világítás, a különböző segédeszközök (tornaszerek, óriás gumilabda, ülő szülőszék) alkalmazhatósága és a hozzátartozók jelenléte, biztatása.
Az új szülészeti részlegen tovább bővült a választható alternatíva a vízben vajúdás és a későbbiekben a vízben szülés lehetőségével!

Ebben a szülőszobában azok a kismamák szülhetnek, akik igényt tartanak rá, illetve a vajúdás és szülés folyamán szövődmény nem várható és nem is következik be.
A szülési testhelyzet is megválasztható: folytatható az ülő szülőszéken ülve, félig fekvő helyzetben, vagy a hagyományos fekvő helyzetben és minden ésszerű, a magzatot nem veszélyeztető más pózban. A szülés körüli teendőket igyekszünk minél természetesebben és gyengédebben végezni. A szülés után az újszülöttet az anya mellére helyezzük, a köldökzsinórt az apa átvághatja. Készülhet fénykép, videó felvétel.

A szülésre történő felkészítés és az alternatív szülési lehetőségek bevezetése óta beérkezett köszönőlevelek sokasága igazolja, hogy törekvéseinkkel jó úton járunk.

Talán itt is érdemes elmondanunk, hogy osztályunkon a terhesek és szülőnők megválaszthatják orvosaikat és szülésznőiket, de arra vigyázunk, hogy akik ezt nem igénylik, azok is megfelelő emberi és szakmai ellátásban részesüljenek.

HOMEOPÁTIA A SZÜLŐSZOBÁNAz országban elsőként vezettük be osztályunkon a homeopátiás gyógyszerek adását a vajúdók részére.

A homeopátia 200 éves orvosi tudomány és a rendszerváltás óta - csaknem 50 éves tiltás után - ismét törvényesen alkalmazható módszer a gyógyításban. A hivatalosan is engedélyezett homeopátiás szerek természetes alapanyagból speciális eljárással készülnek, nincs mellékhatásuk, ezért adhatók terhesnek, csecsemőnek egyaránt. A szervezet gyengült élettani folyamatait erősítik, így jól kiegészítik az orvosi teendőket a szülőszobán is: például képesek csökkenteni a szülés körüli szövődményeket, oldják a szorongást, esetenként meggyorsítják a méhszáj tágulását, lerövidítve ezzel mind az anya, mind pedig a magzat számára a vajúdás idejét.
Apró, édes globulusok formájában adva a nyelv alól szívódik fel, tehát alkalmazása egyszerű.
Mindenki számára - aki kéri, vagy elfogadja - ez a módszer rendelkezésre áll a szülőszobán.

Segítségül hívható a homeopátia a terhesség alatt is: például kiválóan csökkenti a terhességi hányást, kezeli az emésztési problémákat, segíti a táplálékok és még a vas felszívódását is.
Nőgyógyászati esetekben is alkalmazható kiegészítésképpen, de a műtétek szövődményeinek száma is pozitívan befolyásolható általa.

Nagy örömünkre és büszkeségünkre szolgál, hogy tavaly - sok éves homeopátiás úttörő munkánk eredményeképpen - a budapesti Szent Imre Kórház kezdeményezésében a szülésznők számára megrendezett országos továbbképző sorozat ("Bábafonó") egyik állomásaként mi mutathattuk be az ország legjobb szülészetei számára az eddig szerzett homeopátiás tapasztalatainkat. Nagysikerű rendezvényünkre azóta is jó szívvel emlékeznek szakmai és homeopátiás körökben egyaránt. Az általunk kidolgozott szülőszobai protokoll iránt nagy az érdeklődés a kismamák körében is. Az erre vonatkozó információkat a Link honlapon megtalálhatják a kedves érdeklődők.

"BABA-MAMA" SZOBAAz új gyermekágyas részlegen minden kórtermben lehetőség van a BABA és MAMA igény szerinti együttes elhelyezésére. Akik még először szültek, mire hazamennek, itt megtanulhatják a csecsemőellátás, szoptatás és fejés "csinját-binját" csecsemő-ápoló nővéreink segítségével. Ha esetleg elfáradtak, illetve éjszaka kipihenhetik magukat, ilyenkor a csecsemő szobába kerülnek felügyelet alá az újszülöttek.

Úgy látjuk, ezt a lehetőséget is kedvelik kismamáink.
ELECTROLUX CSALÁDI SZOBA


2010. szeptember 7-én került sor kórházunk szülészeti osztályán az Electrolux Lehel Kft által 1,5 millió forinttal támogatott és kialakított családi szoba átadására.
A családi szobát igénybe vevőket saját fürdőszoba, konyha és igényesen kialakított szoba várja, ahol a szülés után a szülők egy kisember érkezését követően közösen, nyugodt körülmények között tölthetik el az első néhány napot. A családi szoba úgy lett kialakítva, hogy a gyerekágyi részleg része, de egy kicsit elszeparált is attól. A gyerekágyas ellátását az osztály szülésznői és csecsemőápolói végzik az orvosok irányításával.

A családi szoba térítés ellenében vehető igénybe, melynek díja 10 ezer ft/nap. Az Electrolux Lehel Kft dolgozóinak 50% kedvezmény jár. További kérdéseikkel szívesen állunk rendelkezésükre a 57/500-219/206-os telefonszámon vagy E-mailben.


CZINEGE KOMFORT SZOBA2016.07.26-án átadásra került a műtétes részleg mellett, a női operatív illetve gyermekágyas családi szoba, melyben a pathologias terhesség miatt, valamint műtétre váró és műtött nő betegeink részére alakítottunk ki Czinege Károly Úr adományozó családjával.


Az egy páciens és egy hozzátartozó elhelyezésére szolgáló, légkondicionált szobánkba, esetlegesen a sebészeti osztály nő betegeit is várjuk.

A szoba térítés ellenében vehető igénybe, melynek díja Tízezer Forint/nap.

További kérdéseikkel szívesen állunk rendelkezésükre a +3657/500219 telefonszám 206-os mellékén, illetve emailben E-mail cím.


AZ OSZTÁLY MUNKATÁRSAI


Az Önök mielőbbi gyógyulása, jó közérzete érdekében működnek együtt osztályunkon

Orvosaink
Dr. Zrupkó Ferenc osztályvezető főorvos
Dr. Dallos László
Dr. Lövey János főorvos
Dr. Ördög János főorvos
Dr. Szalay Miklós főorvos
Főnővér:Márton Ágnes
Asszisztensek:Montvai Tiborné
Kele Andrea
Adminisztrátor: Bathó Szimonetta
Szülésznőink: Országné Juhász Marianna
Pernyész Emese
Szarvák Jenőné
Simonné Beszteri Ilona
Tolnainé Guba Mónika
Bécsi Nóra
Kovácsné Imre Éva
Ápolónőink: Pappné Pintér Erika
Sándor Anikó
Gazsi Mária
Menyhárt Brigitta
Kovács Erzsébet
Védőnő: Lőrincz Linda
Újszülött részleg csecsemő ápolóink: Menyhért Sándorné Erzsike
Horti Istvánné Ildikó
Jávorné Ruttner Andrea
Faragó Anikó
Antal Bernadett
Kedves Vivien
Takarítóink:Halasiné Kővágó Éva

Jó egészséget és gyermekáldást kívánunk!

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]

Szent Erzsébet Kórház Gyógyszertára

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Péntek 07:00 - 15:00
Hétvégén Zárva

Kártyaelfogadó hely:

Intézményünk részt vesz az Európai Bizottság által támogatott GOVEIN2019 (2019-EU-IA-0046) megnevezésű projektben, mely lehetővé teszi az európai szabványnak megfelelő, határon átnyúló elektronikus számlák fogadását és feldolgozását, az európai e-számlázási irányelvnek (2014/55/EU) megfelelően. A projekt az EDICOM koordinálásával, magyar, illetve portugál kórházak részvételével valósul meg.

Hasznos linkek   |  Térkép   |  Impresszum
© 2007 - 2022 Jászberényi Szent Erzsébet Kórház    Minden jog fenntartva. A weboldalakon található szövegek, képek, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll.    Fel ↑