Felhívás


Traumatológia

Traumatológia


Szakmai vezető főorvos: Dr. Bíró Attila
Az osztály orvosa: Dr. Haness János
Dr. Sütő Dénes
Dr. Hajdú Attila
Dr. Bános György
Dr. Ferentzi Éva
Dr. Kovács Csaba
Dr. Elekes Csaba
Dr. Dániel Sándor
Dr. Tóth Róbert
Dr. Jakab Zoltán
Főnővér: Katonáné Nyitrai Katalin
Főnővér helyettes, kötözős nővér: Sós Gabriella
Nővérek: Juhász Katalin
Szabó Ilona
Tóthné Jakab Krisztina
Dudás Ilona
Galacz Istvánné
Jámbor Gáborné
Varga-Szabó Anikó
Dorozsmai Zoltánné
Máthé Szilvia
Varga Ákos
Gyógytornászok: Simonváros Noémi
Ádám-Balla Diána
Adminisztrátorok: Barta Virgínia
Pisla Petra
Szakrendelői asszisztensek: Matóné Zabolai Mónika
Csontos-Tasi Nikolett
Adminisztrátor: Farkas Rita


A Baleseti Sebészeti Osztály a Sebészeti Pavilon II. emeletén található, ahol egy modern épületben európai színvonalú hotelszolgáltatást tudunk biztosítani betegeinknek.
Az osztály 20 ággyal rendelkezik. Betegeinket 2 és 5 ágyas szobákban tudjuk elhelyezni. A szobákhoz külön fürdő és toilette tartozik.

Az osztály területén jelentős nagyságú tornaterem található modern berendezésekkel, ahol magasan képzett gyógytornászok segítik a mielőbbi gyógyulást.

Osztályunk nagy hangsúlyt fektet a minél színvonalasabb ellátásra, ezért 2013 szeptemberében kialakításra került a komfort szoba, melyet mind a baleseti-, mind a sebészeti betegek igénybe vehetnek térítési díj ellenében.
Ebben a szobában televízión, Wi-Fi-n kívül, hűtő, mikrohullámú sütő, főzőlap, ill. vízforraló is megtalálható.

Az osztály felszereltsége és szakmai felkészültsége alapján alkalmas arra, hogy a városi kórházak egyes szintű ellátási kategóriáját minden tekintetben kielégítse.
Profilja alapján elsősorban végtag traumatológiai ellátást végez.
Rendelkezünk a végtag törések ellátásához alkalmas és hazánkban használatos legkorszerűbb implantátumokkal.
Jelentős számban látunk el kézsérüléseket és egyéb kézsebészeti eseteket.
Továbbá rendelkezünk arthroscopos felszerelésekkel, melyek segítségével a térdsérülések minimál invazív ellátásához is felkészültünk.

A betegek felvétele részben sürgősségi alapon történik, részben előjegyzés útján.
Az előjegyzéssel történő felvétel esetén az előjegyzési idő ritkán haladja meg az egy hetet, és ebben mindig tekintettel tudunk lenni a betegek kérésére.

A Traumatológiai osztály a város és a felső Jászság sürgősségi ellátását az év minden napján ügyelet biztosításával végzi.
Az ellátást az osztály 2 orvosa teljes állásban végzi, az ügyeleti ellátásban és szakrendelésben még 10 külsős orvos kolléga is részt vesz.

A sürgősségi traumatológiai ellátás az osztály ambulanciáján történik. Itt lehetőség van a súlyos multi- és polytraumatisaltak elsődleges ellátására is.

Járóbeteg szakrendelésünk szintén az épület földszintjén található.
Az orvosok és a szakdolgozók rendszeres szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ezzel is biztosítva a magas szakmai szinten folyó ellátást.

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]

Szent Erzsébet Kórház Gyógyszertára

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Péntek 07:00 - 15:00
Hétvégén Zárva

Kártyaelfogadó hely:

Intézményünk részt vesz az Európai Bizottság által támogatott GOVEIN2019 (2019-EU-IA-0046) megnevezésű projektben, mely lehetővé teszi az európai szabványnak megfelelő, határon átnyúló elektronikus számlák fogadását és feldolgozását, az európai e-számlázási irányelvnek (2014/55/EU) megfelelően. A projekt az EDICOM koordinálásával, magyar, illetve portugál kórházak részvételével valósul meg.

Hasznos linkek   |  Térkép   |  Impresszum
© 2007 - 2022 Jászberényi Szent Erzsébet Kórház    Minden jog fenntartva. A weboldalakon található szövegek, képek, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll.    Fel ↑